• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig Betalen
  • Snelle Levering
  • Klantenservice: (0592) 316 187

Vanguard

Vanguard staat  voor stoere en mannelijke kleding. Vanguard kleding is dan ook bij uitstek geschikt voor de man die op zoek is naar avontuur. Lekker de natuur in, het liefst op je motor. Dan wil je natuurlijk wel goede bescherming maar het liefst er natuurlijk ook nog goed uitzien, want ja de man van tegenwoordig is veeleisend. Voor Vanguard is dat echter geen belemmering, want ook Vanguard stelt hoge kwaliteitseisen en streeft er ook altijd naar om hier aan te voldoen. 

De collectie van Vanguard stelt de moderne man in staat om een complete outfit samen te stellen. Combineer je Vanguard jeans daarom met een mooi Vanguard t shirt of in de koudere jaargetijden met een mooie Vanguard trui. Een Vanguard jas is ook altijd de moeite waard, gemaakt van hoogwaardig leer of mooi gewatteerd zodat deze je tegen alle weersomstandigheden kan beschermen. 

Vanguard is onderdeel van Just Brands, waar men ook terecht kan voor Cast Iron en PME. Deze merken zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij Friends!Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.