• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig Betalen
  • Snelle Levering
  • Klantenservice: (0592) 316 187

PME LEGEND collectie

PME heeft zich voor hun verschillende collecties laten inspireren door de extreem zware omstandigheden waarin de Cargo Propliner piloten moesten werken. Hierdoor is de kleding van PME stoer en straalt het ook uit dat het een wereld is van het recht van de sterkste, maar dat beloning voor hard werk een wereld vol uitdaging en plezier is. PME Legend wil hiermee eer doen aan de dappere piloten die een eervolle plek in onze luchtvaartgeschiedenis hebben en dan ook niet voor niets de bijnaam ‘the legends of the sky’.

Pilotenjassen en jeans

PME heeft in de afgelopen 15 jaar al veel klassiekers geproduceerd. Hierbij kan gedacht worden aan de legendarische jas voor piloten van PM, zoals deze bijvoorbeeld ook in de film Top Gun met Tom Cruise is gedragen. Verder heeft PME ook prachtige broeken zoals de klassieker Bare Metal maar ook de opvolger, de Aviator jeans. PME biedt een enorme variatie aan wassingen, verschillende modellen en wat nog meer. Inmiddels is deze variatie in aanbod een vast onderdeel geworden van PME en hun bedrijfsvoering. En natuurlijk hoort daar ook een mooi PME shirt, een mooie PME vest of PME trui bij om de outfit helemaal af te maken in geheel PME stijl. 

Het merk PME  

PME, PME Legend of geheel uitgeschreven Pall Mall Export Legend is afgeleid van het merk Pall Mall. Hiermee kan dus worden vertrouwd op de vele jaren ervaring die al zijn opgebouwd en een sterk ‘geen onzin’ imago. Deze kenmerken hebben gemaakt dat PME een grote groep trouwe fans heeft, en dat is ook terecht want PME staat voor constante vernieuwing maar daarbij kan altijd worden vertrouwd op kwaliteit. De kleding van PME is bovendien verkrijgbaar tot maat 3XL, daarmee wordt een brede groep heren aangesproken.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.