Onze winkels zijn weer open

Zaterdag 4 april hebben wij onze winkels weer geopend. Ondanks alles blijven wij onze uiterste best doen om u ook in de komende weken zo goed mogelijk van dienst te zijn. Vanzelfsprekend doen wij dit in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen vanuit de Nederlandse overheid. Onderstaand lichten wij u toe welke veranderingen er worden doorgevoerd. 


Extra maatregelen in onze winkels om verspreiding te voorkomen
Ook in onze winkels worden er extra maatregelen getroffen. Zo wordt klanten vriendelijk verzocht om lichamelijk contact zo veel mogelijk te vermijden en waar mogelijk met de pinpas te betalen. Hiernaast wordt er extra vaak schoongemaakt in onze winkels, uiteraard horen hierbij ook de betaalautomaten. Verder wassen onze medewerkers extra vaak hun handen en blijven zij thuis indien zij gezondheidsproblemen ervaren. Ook willen wij u verzoeken om geen bezoek te brengen aan onze winkels indien u gezondheidsklachten ervaart. Bovendien mogen er maximaal 10 personen (inclusief personeel) in onze winkels per keer aanwezig zijn, zodat er voldoende ruimte kan blijven tussen u en anderen en u op uw gemak kunt rondkijken.

Aangepaste openingstijden
Vanaf heden zijn onze winkels op dinsdag t/m zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Op de maandagen worden de reguliere openingstijden gehanteerd en sluiten onze winkels om 17.00 uur. U kunt uiteraard 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in onze webshop, waar wij onze ruime collectie online aanbieden.

Onze webshop
Onze webshop blijft 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Maak gebruik van onze gratis verzend- en retourneervoorwaarden en koop uw favoriete merken online.

Heeft u vragen?
U kunt onze klantenservice bereiken op de gebruikelijke openingstijden op het nummer 0592-316187 óf uiteraard telefonisch contact opnemen met uw favoriete winkel. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies.


≪ terug

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.