• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig Betalen
  • Snelle Levering
  • Klantenservice: (0592) 316 187

Cruyff Classics

Een icoon, een sportman en ook een ontwerper. Johan zette na zijn sportcarrière zijn eigenlijk kleding- en schoenenlijn op en bij Friends Jeans kun je nu terecht voor de schoenen uit deze lijn! Johan Cruyff, zelfs als je geen voetbalfan bent ken je hem vast wel. Het was natuurlijk ook een van de meest legendarische voetballers van Nederland en misschien wel van de wereld. Nog steeds wordt hij gemist om zijn sprankelende persoonlijkheid en natuurlijk ook niet in de laatste plaats door zijn legendarische one-liners. Want was het niet ‘Ieder voordeel heb ze nadeel’ om maar in echt Cruijffiaanse termen te blijven? Gelukkig hebben de schoenen uit de Cruyff lijn alleen maar voordelen en geen nadelen. Hip, betaalbaar maar toch ook tijdloos genoeg om altijd aan te kunnen en met veel verschillende stijlen kleding te combineren. 


Cruyff staat voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, gemaakt met de precies de juiste dosis perfectionisme en altijd met een unieke uitstraling. Met de schoenen van Cruyff heb je altijd een veelzijdig maar toch ook gepaste schoen voor elke gelegenheid in bezit. Denk hierbij aan de mix in materialen die de Cruyff sneaker en Cruyff schoenen weer net even anders dan anders maken. Cruyff schoenen vallen iets smaller maar zijn hierdoor zeker ook weer wat eleganter.

Cruyff schoenen

Cruyff schoenen zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn uiteraard ook heel erg geschikt om op te sporten maar ook voor andere gelegenheden kun je zeer zeker goed voor de dag komen met Cruyff schoenen. Het leukste is natuurlijk om zelf eens te verkennen welke schoenen er allemaal worden aangeboden en welk paar het beste bij jou past. Er is voor iedereen genoeg keuze en bovendien zijn de schoenen van Cruyff ook goed te betalen. Voor Cruyff schoenen kom je natuurlijk ook langs bij je favoriete Friends winkel, want in de winkel is er nog veel meer keuze dan online.


Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.