• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig Betalen
  • Snelle Levering
  • Klantenservice: (0592) 316 187
Ultra
Ultra € 109,95
Lusso
Lusso € 139,95
Traxx
Traxx € 139,95
Santi
Santi € 109,95

Cruyff Classics

Johan Cruyff, zelfs als je geen voetbalfan bent ken je hem vast wel. Het was natuurlijk ook een van de meest legendarische voetballers van Nederland en misschien wel van de wereld. Een icoon, een sportman en ook een ontwerper. Johan zette na zijn sportcarrière zijn eigenlijk kleding- en schoenenlijn op en bij Friends Jeans kun je nu terecht voor de schoenen uit deze lijn!

Cruyff staat voor kwalitatief hoogwaardige schoenen, gemaakt met de precies de juiste dosis perfectionisme en altijd met een unieke uitstraling. Denk hierbij aan de mix in materialen die de Cruyff sneaker en Cruyff schoenen weer net even anders dan anders maken. Cruyff schoenen vallen iets smaller maar zijn hierdoor zeker ook weer wat eleganter.

Veelzijdig en elegant

Cruyff schoenen zijn veelzijdig inzetbaar. Ze zijn uiteraard ook heel erg geschikt om op te sporten maar ook voor andere gelegenheden kun je zeer zeker goed voor de dag komen met Cruyff schoenen. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.