• Gratis Verzending & Retour
  • Veilig Betalen
  • Snelle Levering
  • Klantenservice: (0592) 316 187

Cast Iron

Cast Iron is het merk voor de moderne jonge man die er graag goed verzorgd en hip bij wil lopen. De zelfverzekerde man met ambitie die er net even anders dan anders bij wil lopen zal zich zeker kunnen vinden in de stijl van Cast Iron. Bij Cast Iron kun je rekenen op een klassieke stijl met een eigentijds karakter dat je je helemaal eigen kunt maken. Alle items zijn bovendien heel goed te combineren, je Cast Iron jeans of Cast Iron broek past bijvoorbeeld altijd naadloos bij je Cast Iron t shirt en je Cast Iron vest. Het geheel dan natuurlijk ook nog worden afgemaakt met een mooi Cast Iron vest.

Just Brands

Cast Iron is onderdeel van Just Brands, een bekende leverancier van herenkleding. Andere onderdelen van Just Brands zijn PME en Vanguard. Opgericht in 2003, wordt Cast Iron inmiddels verkocht in de Benelux en in Zwitserland. Cast Iron onderscheidt zich van de andere merken binnen Just Brands in die zin dat het echt een merk voor de jongere man is, dus tussen de 18 en 35 jaar. Bij Cast Iron wordt dan ook geen gebruik gemaakt van piloten en luchtvaart, zoals PME en Vanguard natuurlijk wel doen. 
Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.